SUIKER DE BAAS

12-WEKEN PROGRAMMA (SDB)

Je kledij zit steeds strakker en je hebt zelfs al nieuwe broeken moeten kopen! Die oude broeken wil je nog niet weg gooien, maar eerlijk: hoeveel vertrouwen heb je er zelf nog in dat je daar binnenkort terug in past? Ondertussen heb je elk dieet al geprobeerd, ook start-to-run is de revue gepasseerd en er staan verschillende workout apps op jouw telefoon, maar je gebruikt ze nooit. Jouw favoriete zomerjurkje zal wellicht nog een jaartje in de kast moeten blijven hangen als het zo doorgaat...

 

Na de lunch heb jij vaak last van “een dipje” waarbij je precies geen energie meer hebt en zelfs een dutje zou kunnen doen. Gelukkig heb je geleerd om altijd wel een energierijk tussendoortje bij de hand te hebben. Zodra je die zoete snack binnen hebt, voel je je terug beter. Of toch voor eventjes…Twee uur later is je focus weer volledig weg en heb je terug zin in iets zoet. Maar je weet dat dat niet gezond is, dus probeer je eraan te weerstaan. De hele tijd lijken je hersenen alleen nog maar aan eten te denken en concentreren op je werk is haast onmogelijk. Bovendien voel je dat hoe langer je probeert om aan de suikerdrang te weerstaan, hoe slechter je humeur wordt.  Omdat jij heel graag verder wil kunnen met je werk en je niet iedereen rond je wil afsnauwen, eet je toch maar iets om je lichaam te sussen. "Zo ga ik natuurlijk nooit afvallen!" denk je elke dag vol schuldgevoel. 

Daarnaast heb je ook regelmatig last van één of meerdere van onderstaande symptomen:

 • Vermoeidheid
 • Duizeligheid
 • Futloosheid
 • Concentratieproblemen & een wazig gevoel in je hoofd
 • Stemmingswisselingen & snel geïrriteerd zijn
 • Uitdrogingsverschijnselen (huid, maar ook droge mond, neus, ogen)
 • Niet kunnen laten om tussen de maaltijden door te eten
 • Emotie-eten of stresseten

 

Je wil geen slaaf zijn van suiker, maar zelf controle hebben over je gezondheid. ’s Ochtends wil je uitgerust de dag kunnen starten, vol energie om die plannen die al maanden of jaren in je hoofd zitten te kunnen uitwerken. Je wil goed voor jezelf zorgen, je goed voelen, vanbinnen, en dat straal je aan de buitenkant dan gewoon uit. Bezorgdheid over je (slechte) gezondheid en over hoe je eruit ziet behoort tot het verleden! Weg met de stress en weg met de stemmingswisselingen. Je bent opnieuw je vrolijke zelfzekere zelf en mensen zijn graag bij jou in de buurt. Je bent een bron van inspiratie!

 

Beantwoord voor jezelf wat het jou elke dag zou opleveren als:

 • je opnieuw vol zelfvertrouwen kan stralen in de kledij die jij leuk vindt?
 • je elke dag vol energie en levensvreugde tegemoet gaat?
 • je langer en beter geconcentreerd kan werken?
 • je je geen zorgen moet maken over de weegschaal?
 • je niet meer de hele tijd aan eten zou denken?
 • je je fit voelt en je terug gezond bent?
 • je niet humeurig wordt wanneer je 4 uur niets gegeten hebt?

 

GOED NIEUWS!


Dat is perfect mogelijk voor jou als je het Suiker De Baas-programma volgt.  Het SDB-programma bestaat uit een uitgebreid intakegesprek, tweewekelijkse videocall van 30 minuten, continue begeleiding en ondersteuning via de app én een werkboek dat jou zal helpen om ook werkelijk actie te ondernemen! 

 

 

Aan het einde van dit SDB-programma:

 • Voel jij je weer gezond en energiek
 • Straal jij terug vol zelfvertrouwen in jouw favoriete outfit
 • Heb je een leefstijl aangenomen die blijvend resultaat geeft zonder heel je leven te moeten omgooien
 • Ben jij je de baas over jouw gezondheid
 • Weet je wat je wel en niet kan eten om je lichaam gezond te houden en op gewicht te blijven
 • Heb je terug meer vertrouwen in je lichaam en weet je hoe je goed voor jezelf kan zorgen
 • Weet je welke factoren invloed hebben op jouw gezondheid en hoe je ze in jouw voordeel kan inzetten

De investering voor dit unieke 12 weken programma dat niet alleen jouw gezondheid, maar ook jouw leven compleet zal veranderen is  momenteel €420. Dat komt overeen met een investering van €35 per week.

Voor dit bedrag krijg je:

- Intakegesprek met uitgebreide vragenlijst
- Dagelijkse begeleiding en mentale ondersteuning in de app (mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen)
- Persoonlijk voedings- en trainingsadvies in de app
- Werkboek met opdrachten
- Wekelijks contact per mail + feedback op de opdrachten
- Tweewekelijkse videocall
- Meer zelfvertrouwen en persoonlijke inzichten! 

Wat spaar je uit? 

- Kosten van doktersbezoeken, consultaties bij een diëtist, eventuele medicatie
- Kosten van nieuwe kledij
- Kosten van voeding die uiteindelijk in de vuilbak belandt
- Kosten van een sport abonnement dat je uiteindelijk niet gebruikt

VEELGESTELDE VRAGEN 

Zal ik met dit programma afvallen?

Als dat jouw doel is, dan zullen we de leefstijlaanpassingen zodanig inzetten zodat jij jouw doel op een natuurlijke manier zal bereiken. Dat wil zeggen zonder streng dieet en waarbij je gerust nog af en toe kan genieten van je favoriete lekkernij! 

Maar misschien is het voor jouw gezondheid niet persé nodig om kilo's te verliezen, maar wil je vooral sterker en strakker worden of zelfs wat aankomen in spiermassa? 

We streven dus vooral naar een leefstijl waarin een optimale gezondheid centraal staat, met een gewicht dat daarbij past.  

Moet ik dan een abonnement bij de fitness nemen?

Een abonnement bij de fitness kan jou helpen om je doelen te behalen, maar het is zeker geen verplichting. 

We gaan samen kijken op welke manier jij het beste meer beweging in je dagelijks leven kan integreren. Sport jij liever buiten? Dat kan! Gaat jouw voorkeur uit naar trainingen die je thuis kan doen? Dan krijg jij een schema voor thuis in je app. 

Het is een programma dat zich aanpast aan jou, zodat het voor jou een stuk makkelijker wordt om je doelen te bereiken! 

Is dit iets voor mij?

Als je al tot hier hebt gelezen, denk ik dat jij net als vele andere vrouwen (waaronder ikzelf) al vanalles hebt geprobeerd om je beter in je vel te voelen. Helaas gaf dit niet het gewenste resultaat, of toch niet blijvend...

Heb jij nog andere vragen of wil je zeker zijn dat dit het programma is dat jou zal helpen, stuur mij dan zeker een berichtje of boek een gratis leefstijlanalyse in. Wanneer ik merk dat dit niet het juiste programma zou zijn voor jou, zal ik dit altijd eerlijk zeggen en kan ik je misschien doorverwijzen naar een collega of op een andere manier verder helpen. 

Belangrijk is dat je weet dat je er niet alleen voor staat! 

Hoe weet ik zeker dat dit werkt?

Omdat ik dit programma al verschillende keren met succes heb toegepast, waaronder ook op mezelf, ben ik er 100% zeker van dat dit werkt. 

Wat het verschil maakt tussen een programma dat werkt en een programma dat niet werkt, is vaak wat je er zelf mee doet. Vandaar dat ik enorm hoog inzet op de coaching en begeleiding, zodat jij ook echt aan de slag gaat met de kennis die ik jou mee geef! 

Daarom durf ik zelfs dit te zeggen:
Als jij alle stappen volgt en precies doet wat het programma aangeeft en jij behaalt toch niet het gewenste resultaat; dan betaal ik jou het volledige programma terug. 

Geen risico dus waar wacht je nog op? 

Ik heb al diabetes type 2, is dit dan nog nuttig voor mij?

Als personal coach gespecialiseerd in diabetesproblematiek is het mijn missie om diabetes type 2 zoveel mogelijk te voorkomen door preventief te werken EN ook vrouwen te helpen hun diabetes type 2 om te keren. Dit programma is dus perfect voor jou!

Het is belangrijk dat ik hiervan op de hoogte ben en dat ik weet welke medicatie je neemt. Ook vraag ik om aan je huisarts te laten weten dat je aan de slag gaat met leefstijlaanpassingen zodat ze dit kunnen noteren in jouw dossier en jouw medicatie kunnen verminderen of zelfs stoppen van zodra mogelijk. 

Kan ik in termijnen betalen?

Wil jij graag aan de slag met dit programma, maar is het betalen van de hele som in 1 keer moeilijk? Geld mag nooit een reden zijn om niet aan jouw gezondheid te werken!

Daarom kan je ook in termijnen betalen:
- 2 termijnen: 2x €215
- 3 termijnen: 3x €150

De eerste betaling dient te gebeuren voor aanvang van het programma, de tweede (en eventueel derde) betaling steeds bij aanvang van week 4 (en week 8).

Dit kan (nog) niet online geregeld worden, dus stuur mij een mail of berichtje en dan stuur ik je alle nodige informatie door.