Supplementen

Heb ik supplementen nodig?

Voedingssupplementen zijn helaas een noodzakelijke aanvulling op een gezonde voeding geworden. In de loop der jaren is onze bodem zodanig uitgeput aan grondstoffen dat onze voeding steeds minder voedingswaarde heeft.  De manieren waarop we onze voeding verwerken en bereiden, zorgen er daarnaast ook nog voor dat er veel belangrijke nutriënten verloren gaan! 

Welke supplementen kan ik best nemen?

Er bestaat wel zoiets als een basis suppletie, waar iedereen zeker baat bij heeft. Die bestaat uit: vitamine D3, vitamine C, magnesium, Omega 3 en en kwalitatieve multivitamine. Daarnaast kan dit heel persoonlijk aangevuld of aangepast worden en is advies op maat van de persoon en de situatie noodzakelijk. 

Advies hierover kan je GRATIS verkrijgen tijdens een online of telefonisch gesprek dat je HIER kan inplannen. 

Zijn alle supplementen gelijk?

Helaas bestaat er veel verschil in kwaliteit en samenstelling van supplementen. Het innemen van de verkeerde supplementen kan jammer genoeg meer kwaad dan goed doen voor je lichaam. 

Let er dus op:

  • dat jouw supplement natuurlijke stoffen bevat ipv synthetische;
  • dat jouw supplement geen schadelijke hulp-, vul- en kleurstoffen bevat. Liefst van al heeft jouw supplement het Clean Label keurmerk. 
  • dat ook de capsule (indien van toepassing) van goede kwaliteit is.

De supplementen die op deze website worden voorgesteld voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Daarnaast gebruik ik ze zelf en behaal ik er fantastische resulaten mee bij mijn klanten. 

Waar kan ik meer info vinden over supplementen?

Op deze pagina staan een aantal verwijzingen naar externe websites en interessante lectuur. 

Magnesium

Magnesium:

Voor het behoud van sterke botten,

Draagt bij aan normale celdeling,

Helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit,

Ondersteunt het energieniveau,

Helpt de tanden sterk te houden,

Draagt bij aan het functioneren van het geheugen,

Is goed voor de werking van de spieren,

Is goed bij vermoeidheid en moeheid,

Zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Natuurlijke vitamine C

Vitamine C

Ondersteunt de afweer van het lichaam,

Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten,

Speelt een rol bij de botaanmaak,

Goed voor het concentratievermogen,

Levert een bijdrage als anti-oxidant,

Werkt als anti-oxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve/werkende vorm,

Verhoogt de ijzeropname.

Vitamine B12

Beyuna B12 is gemaakt van de biologisch actieve vormen van vitamine B12, methylcobalamine en adenosylcobalamine. Daarnaast bestaat Beyuna B12 uit organische glycerine, biologisch appelazijn en gezuiverd water.

Vitamine B12 activeert je natuurlijke energie in je lichaam en vitamine B12 zorgt mede voor een goede weerstand. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan de geestelijke veerkracht. Vitamine B12 is goed voor het geheugen. Vitamine B12 draagt ook bij aan een heldere geest.

Beyuna B12 bevat geen vul-, hulp- of kleurstoffen. Beyuna B12 is Clean Label, vegan en GMO-vrij.

Inhoud: 30 ml

Vitamine D3

Vitamine D3

Verhoogt de calciumopname in de botten,

Draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed,

Speelt een rol bij het behouden van sterke spieren,

Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten,

Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

 

Beyuna D3 is vegan.

De Beyuna D3 is gemaakt van korstmos en alfalfakruid. Korstmos is een natuurlijke bron van vitamine D3. Beyuna D3 is bovendien Clean Label, wat inhoudt dat het supplement geen synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen bevat.

Beyuna D3 zit in een plantaardige capsule gemaakt van Pullulan, dit wordt natuurlijk gefermenteerd uit tapioca. Deze gecertificeerde organic Pullulan capsules zijn de schoonste capsules in de wereld.

MULTI 

Multivitamine

Beyuna Multi heeft een vernieuwde, optimaal opneembare samenstelling en is Clean Label samengesteld, dit houdt in dat het geen vul-, hulp- of kleurstoffen bevat. Beyuna Multi is een complete aanvulling voor iedereen, naast een gezonde levensstijl en een gevarieerd dieet.

Beyuna Multi heeft een plantaardige capsule en is daarom geschikt voor veganisten.

OMEGA 3

Omega 3

Beyuna Omega 3 is rijk aan hoogwaardige, zuivere visolie. De vetzuren in de omega-3-familie zijn alfalinoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). DHA en EPA vetzuren spelen een rol in het ondersteunen van het hart** DHA is daarnaast een belangrijke bouwsteen voor de hersenen* DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen*

*Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

**Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA

PROBIOTICS

Probiotics

Beyuna Probiotics is een probiotica met meerdere soorten bacteriën en met prebiotica. Dankzij de sachets heb je altijd de juiste dagdosering (2 gram) en bovendien komt het de hygiëne en houdbaarheid ten goede.

Een dagdosering bevat meer dan 10 miljard probiotica bacteriën. Onder de tab 'Ingrediënten' vind je een overzicht van de soorten bacterieculturen in Beyuna Probiotics.

Beyuna Probiotics is allergeenvrij, vegan, GMO-vrij en Clean Label.

POWER

Beyuna Power 

Bestaat uit een combinatie van Taiga wortel extract, Winterkers extract en Indische Wierook extract. Winterkers extract, ook wel Ashwagandha genoemd, heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen waardoor je langer door kunt gaan.* Tevens ondersteunt het je energieniveau en het bevordert de alertheid, concentratie en zelfvertrouwen bij sport (prestaties).* Het ingrediënt Taiga wortel extract helpt bij herstel na fysieke inspanning.*

Beyuna Power is ontwikkeld om sporters te ondersteunen, desalniettemin is het uiteindelijk een product geworden dat voor iedereen uitstekend geschikt is.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

PLANTBASED PROTEIN

Beyuna Protein

Combinatie van natuurlijke plantaardige eiwitten met een heerlijke vanillesmaak. De plantaardige eiwitten bestaan uit erwteneiwit, hennepeiwit en rijsteiwit en is een bron van hoogwaardige proteïne. De Beyuna Protein bevat een volledig spectrum van essentiële aminozuren.* Ideaal voor vegetariërs en veganisten.

Eiwitten zijn ter ondersteuning van de spieropbouw/spierkracht en spiermassa.

Allergenen: Kan sporen van noten bevatten.