PERSONAL TRAINING

Regelmatig neem je jezelf voor om echt terug te beginnen sporten. Het vele zitten op het werk en net iets té vaak genieten van het mooie leven zorgt ervoor dat je de laatste jaren wat bent bijgekomen en daardoor voel je niet goed in je vel. En mochten het alleen maar die kleren zijn die net iets te strak zitten, dan kon je er misschien nog wel mee leven. Maar je voelt ook dat het niet goed is voor je gezondheid en dat je steeds meer klachten en steeds minder energie hebt. Wanneer je een lichamelijke inspanning moet leveren schrik je er zelf van hoe erg het met je fitheid gesteld is en je maakt er zelf grapjes over omdat je je eigenlijk schaamt. Het weegt mentaal en fysiek op je door en je wil dit niet meer.

 

Maar het is niet de eerste keer dat je er genoeg van hebt en dat je beslist om terug te sporten. Helaas heb je al veel geld uitgegeven aan sportabonnementen die zinloos bleken te zijn. Telkens startte je vol goede moed om dan na enkele sessies nooit nog een voet in die gym te zetten. Telkens kwam er wel iets tussen, had je plots geen tijd en vooral geen zin meer en er was niemand om je te motiveren of te ondersteunen. Zonde van het geld!

 

Jij wil een manier vinden om deze keer echt vol te houden en je wil vooral resultaat zien. Dat zalige gevoel van trots nadien wanneer je toch doorzet, ook al had je eigenlijk geen zin om te beginnen. De endorfines die vrijkomen na het sporten waardoor je in plaats van vermoeidheid juist meer energie krijgt. Het ontspannen gevoel na de inspanning. De spierpijn die we stiekem allemaal een beetje leuk vinden omdat we dan het gevoel krijgen dat we “goed getraind” hebben. En vooral het gevoel van zelfvertrouwen over je eigen lichaam, dat gezond is en er goed uitziet omdat jij goed voor jezelf zorgt.

 

Dat is precies wat je met deze Personal Training zal bereiken.

Waarom ben ik daar zo zeker van?

 

  • We doen een uitgebreid (online) intakegesprek waarin ik jouw leefstijl in kaart breng. Hierdoor kan de training optimaal aangepast worden aan jouw situatie en niet andersom.
  • Wanneer jij een afspraak met iemand hebt, zal je veel minder geneigd zijn om toch thuis in je zetel te blijven zitten. 
  • Je maakt optimaal gebruik van je tijd en zal dus sneller resultaat zien én voelen. Ook dat werkt motiverend!
  • Door de verschillende formules (in de gym of online) kies jij de formule die het beste bij jouw wensen en noden aansluit.
  • Naast sport/beweging bekijken we ook de andere factoren die van invloed zijn zoals stress, voeding, slaap & ontspanning,…
  • Het is leuker en gemakkelijker vol te houden wanneer je niet alleen hoeft te trainen. Mijn mopjes krijg je er gewoon gratis bij!

 

Je hoeft mij niet zomaar op mijn woord te geloven.

Vraag eerst een try out sessie aan en voel zelf welk effect dit al zal hebben! 

Opties & Tarieven

Je hebt nu twee keuzes: 

1. Je gaat er nog eens over nadenken of het nog wel eens zelf proberen en je sluit deze pagina. Binnen 3 maanden is alles nog precies hetzelfde en heb je spijt dat je niet gestart bent. Geen enkel probleem, ook dat is een keuze en dan ontvang ik je graag binnen 3 maanden hier terug.  

2. Je drukt op de knop hieronder en vraagt een try out sessie aan waarbij je niets te verliezen hebt. Die sessie bevalt je zo goed dat je een traject opstart en binnen 3 maanden ben je zowel mentaal als fysiek onherkenbaar. 

Bij welke groep wil jij horen??

Maak jouw eigen website met JouwWeb