Persoonlijk Leefstijl Plan (PLP)

Druk, druk, druk! Dat ben jij. 

Je bent een ondernemende vrouw die zorgt dat alles vlot loopt en iedereen vraagt zich af hoe je dit toch zo chill doet?!

Maar tussen ons, heel eerlijk…zo chill is het niet. Het druk zijn vraagt enorm veel energie van jou en dat begin je te voelen. Soms ben je zo druk met te zorgen dat alles geregeld is, dat je geen tijd hebt voor jezelf. Je zou graag wat gezonder eten, wat vaker bewegen, maar hoe dan? ’s Avonds lig je dan ook regelmatig wakker in bed, piekerend over wat er de volgende dag op de planning staat en wat je zeker niet mag vergeten. ’s Ochtends ben je niet uitgeslapen en start je de dag met een halve batterij, maar je blijft doorgaan. Want rusten is voor iedereen, maar niet voor jou…

 

Heb jij het idee dat dit de enige manier is om als ondernemende vrouw door het leven te gaan? 

Hell no! Het kan anders! 

Wat als je jezelf op de eerste plaats zou zetten? Wat als je vanaf nu goed voor jezelf en je lichaam gaat zorgen? Hoe zalig zou dat zijn? Stel je voor dat jij nu beslist dat jij het waard bent om dit te doen en dat je tijd gaat inplannen om gezonder te leven. Je gaat tijd maken om gezonder te eten en vaker te bewegen. Je vult je leven met mensen die bij je passen en hebt een zingevende invulling van je dag. Hierdoor slaap je als een baby en ’s ochtends begin je energiek aan de dag. 

Stel je voor hoe je op deze manier nog beter voor anderen kan zorgen…En hoe geweldig is het om vanuit deze energie jouw business te kunnen runnen? You are on fire! Alles loopt goed en is goed geregeld, maar nu op een manier waarbij je in de eerste plaats voor jezelf zorgt. Dat is de enige manier die uiteindelijk vol te houden is op de lange termijn. 

 

Met het Persoonlijk Leefstijl Plan (PLP) gaan wij samen:

 • onderzoeken waar voor jou de grootste pijnpunten liggen;
 • dieper ingaan op de oorzaak van deze pijnpunten;
 • een concreet actieplan opstellen waarmee jij actief aan de slag gaat. 

 

Hierdoor ga jij al tijdens het traject grootste inzichten krijgen in jouw gedrag en jouw (gebrek aan) motivatie. Aan het einde van het traject weet jij hoe je een gezonde leefstijl kan combineren met jouw druk leven. Je kent je valkuilen en kan ze moeiteloos overwinnen. Door een verandering in mindset besef jij nu dat het absoluut noodzakelijk is om jezelf op de eerste plaats te zetten en je erkent ook het belang van beweging, voeding, slaap en jouw omgeving in dit proces.

Het Persoonlijk Leefstijl Plan is NIET voor jou als:

 • je niet in jezelf wil investeren;
 • je geen zin hebt om geconfronteerd te worden met jouw beperkende overtuigingen;
 • je niet uit je comfortzone wil stappen;
 • je jouw gezondheid niet belangrijk vindt. 

Het Persoonlijk Leefstijlplan is juist wel voor jou als: 

 • je terug vol energie door het leven wil gaan;
 • je de controle over je leven en je gezondheid zelf in handen wil nemen;
 • je persoonlijk wil groeien, waardoor ook je bedrijf zal groeien;
 • je grootse stappen wil zetten en klaar bent om in jezelf te geloven!

Hoe verloopt het traject ‘Persoonlijk Leefstijl Plan’ ? 

 

Het traject loopt over 3 maanden en bestaat uit 6 sessies met in totaal 10 uur aan persoonlijke 1-op-1 begeleiding. Het is geen standaard traject dat voor iedereen hetzelfde is, maar wordt echt op jouw maat samengesteld.

Wat wel voor iedereen gelijk is, is de eerste sessie. Hierin gaan we namelijk samen op onderzoek en creëren we bewustwording van de voor jou belangrijkste werkpunten. De rest van het traject wordt op basis van die eerste sessie bepaald. 

 

Back to Nature Coaching is gericht op 5 basispijlers: beweging, omgeving, slaap, voeding en mindset. Afhankelijk van welke pijlers voor jou het belangrijkste zijn, of waar je de meeste hulp bij nodig hebt, zullen we daar in de volgende sessies de focus op leggen.

 

Voorbeelden van de invulling van het traject: 

 • Beweging: meer beweging inplannen in jouw leven, een workout op maat samenstellen of gewoon samen bewegen! 
 • Omgeving: Inzicht geven in de invloed van jouw omgeving op jouw leven, zorgen voor meer ontspanning, leren omgaan met stress.
 • Slaap: Tips om beter te slapen, slaaproutine optimaliseren, je slaapomgeving aanpassen,…
 • Voeding: samen een gezonde maaltijd samenstellen, de boodschappenroutine doorlopen of zelfs samen koken; 
 • Mindset: de gesprekken zijn voor mij de basis van alles en leggen jouw beperkende overtuigingen op tafel. Dit zijn gedragspatronen die jou onbewust tegenhouden om je doelen te behalen. 


Investering in jezelf: € 597,00 (excl btw) + eventuele verplaatsingskost vanuiit Jabbeke

LANCERINGSAANBOD: €100 KORTING VOOR DE EERSTE 10 KLANTEN --> € 497,00 IPV € 597,00

Coachingsessies worden in samenspraak met de coachee ingepland.

Sale!

Persoonlijk Leefstijl Plan

€ 597,00 € 497,00
Sale!

Persoonlijk Leefstijl Plan

€ 597,00 € 497,00

Veelgestelde vragen: 

 

V: Ik ben geen ondernemer, kan ik me toch inschrijven voor het PLP?

A: Dat kan zeker! Misschien ben je nu nog geen ondernemer en wil je het graag nog worden? Of ben je een ondernemend persoon die vaak teveel hooi op de vork neemt? Iedereen die klaar is voor de verandering en die bereid is om het nodige werk te leveren, is welkom!  

 

V: Wanneer zullen de sessies doorgaan? 

A: Nadat de betaling voltooid is, ontvang je een e-mail met daarin een link naar de agenda waar je de eerste sessie kan inplannen. De sessies zullen doorgaan tijdens de week of op zaterdagnamiddag. 

 

V: Ik heb al dingen geprobeerd om gezonder te leven maar dat werkte niet voor mij. Waarom is het Persoonlijk Leefstijl Plan anders? 

A: Andere schema’s en plannen werken vaak niet omdat ze geen rekening houden met jouw specifieke situatie. Geen twee personen zijn hetzelfde, waarom zou dan de aanpak om gezonder te leven hetzelfde moeten zijn? Het Persoonlijk Leefstijl Plan vertrekt van jouw leven als startpunt waardoor alle beslissingen en acties haalbaar zijn op langere termijn. Dit is een bepalende factor voor het slagen van elk plan.  

 

V: Waar gaan de sessies door? 

A: De locatie wordt steeds in samenspraak met de coaches bepaald. Daarnaast is de locatie ook afhankelijk van de doelstellingen en kan deze aangepast worden naargelang de sessie. Standaard werken we zoveel mogelijk buiten, in de natuur, omdat dit ons de nodige rust geeft om tot de nodige inzichten te komen.