OFFLINE LEEFSTIJLCOACHING

Er is een groot verschil tussen weten wat je moet doen en het ook effectief doen! 

 

Wellicht zit je al zo lang in deze situatie dat je geen idee hebt hoe je hier ooit uit geraakt! Je ziet enkel problemen en redenen waarom dingen niet gaan en hebt geen oog voor de kansen of dingen die wel lukken. Een coach helpt je om alles minder zwart/wit te zien en toont je de opties die je wél hebt. 

Aan de andere kant zie je misschien ook door het bos de bomen niet? Er komt zoveel op je af dat je overweldigt bent en je hebt geen idee wat nu de logische eerste stap is om te zetten. Ook daarbij kan de hulp van een coach inschakelen noodzakelijk zijn om tot een handig te volgen stappenplan te komen. 

We starten steeds met een uitgebreide intakesessie, zodat ik een compleet beeld krijg van je huidige leefstijl. Daar identificeren we ook samen jouw grootste werkpunten en valkuilen, maar ook je sterktes! Aansluitend start je met een traject van 3 tot 12 maanden, afhankelijk van je startpunt, je doel en je eigen wensen. 

Tussen de sessies door houden we contact via een speciale coachingapp, waar we de gemaakte afspraken kunnen monitoren, waar je terecht kan met al je vragen en waar ik ervoor zorg dat de motivatie hoog blijft! 

Wat maakt coaching bij Back to Nature Coaching zo uniek? 

 

Naast mijn eigen unieke aanpak die steunt op de vijf pijlers (mindset, voeding, beweging, slaap & ontspanning en omgeving & relaties) en waarbij we ons gaan richten op het ontwikkelen van gezonde gewoontes is ook de locatie van de offline leefstijlcoaching een enorme meerwaarde in de sessies!

De sessies gaan namelijk (bij voorkeur) niet door al zittend in een grijze kantoorruimte (waar we al te vaak vertoeven en wat deels een oorzaak is van onze problemen), maar wel al wandelend, buiten en in de natuur. Dit heeft verschillende voordelen:

- Onmiddellijke boost van je dagelijkse beweging;
- Gesprekken lopen vlotter;
- De hersenen krijgen meer zuurstof en je wordt creatiever;
- Tijd doorbrengen in de natuur brengt rust en werkt stressverlagend.

In gevallen dat buiten wandelen geen optie is (medische reden, slecht weer, invullen van een opdracht,...), blijven we nog altijd dicht bij de natuur met de praktijkruimte op het groene domein van Gezondheidscampus Sanapolis in Sijsele. 

Boek je intakegesprek via onderstaande knop.

Na betaling kom je op de online agenda waar je een afspraak kan inplannen. 

TARIEVEN*:

Duur Tarief*
Intakegesprek 1x 90 min €110
3- maandentraject 3x 90 min € 110/maand
6- maandentraject 6x 90 min € 105/maand
9- maandentraject 9x 90 min € 100/maand
12- maandentraject 12x 90 min € 95/maand
Opvolging (na traject) 1x 60 min € 75
Optioneel: Glucose Monitor + consult 14 dagen € 145

*Tarieven zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verplaatsingskosten buiten een straal van 10km rond Jabbeke. 

Glucose Monitor wordt niet apart verkocht en is enkel in combinatie met een leefstijl traject (online of offline). 

WIL JE GRAAG EERST EEN GESPREK INPLANNEN OM TE ZIEN OF IK DE AANGEWEZEN PERSOON BEN OM JOU HIERBIJ TE HELPEN?