PERSONAL TRAINING

Regelmatig neem je jezelf voor om echt terug te beginnen sporten. Het vele zitten op het werk en net iets té vaak genieten van het mooie leven zorgt ervoor dat je de laatste jaren wat bent bijgekomen en daardoor voel je niet goed in je vel. En mochten het alleen maar die kleren zijn die net iets te strak zitten, dan kon je er misschien nog wel mee leven. Maar je voelt ook dat het niet goed is voor je gezondheid en dat je steeds meer klachten en steeds minder energie hebt. Wanneer je een lichamelijke inspanning moet leveren schrik je er zelf van hoe erg het met je fitheid gesteld is en je maakt er zelf grapjes over omdat je je eigenlijk schaamt. Het weegt mentaal en fysiek op je door en je wil dit niet meer.

 

Maar het is niet de eerste keer dat je er genoeg van hebt en dat je beslist om terug te sporten. Helaas heb je al veel geld uitgegeven aan sportabonnementen die zinloos bleken te zijn. Telkens startte je vol goede moed om dan na enkele sessies nooit nog een voet in die gym te zetten. Telkens kwam er wel iets tussen, had je plots geen tijd en vooral geen zin meer en er was niemand om je te motiveren of te ondersteunen. Zonde van het geld!

 

Jij wil een manier vinden om deze keer echt vol te houden en je wil vooral resultaat zien. Dat zalige gevoel van trots nadien wanneer je toch doorzet, ook al had je eigenlijk geen zin om te beginnen. De endorfines die vrijkomen na het sporten waardoor je in plaats van vermoeidheid juist meer energie krijgt. Het ontspannen gevoel na de inspanning. De spierpijn die we stiekem allemaal een beetje leuk vinden omdat we dan het gevoel krijgen dat we “goed getraind” hebben. En vooral het gevoel van zelfvertrouwen over je eigen lichaam, dat gezond is en er goed uitziet omdat jij goed voor jezelf zorgt.

 

Dat is precies wat je met deze Personal Training zal bereiken.

Waarom ben ik daar zo zeker van?

 

  • We doen een uitgebreid, online intakegesprek waarin ik jouw leefstijl in kaart breng. Hierdoor kan de training optimaal aangepast worden aan jouw situatie en niet andersom.
  • Wanneer jij een afspraak met iemand hebt, zal je veel minder geneigd zijn om toch thuis in je zetel te blijven zitten. Bovendien werk ik met een BONUS systeem voor klanten die geen afspraken verzetten en hun programma binnen de vooropgestelde termijn afwerken.
  • Je maakt optimaal gebruik van je tijd en zal dus sneller resultaat zien én voelen. Ook dat werkt motiverend!
  • Door de verschillende formules (in de gym, at home & online) kies jij de formule die het beste bij jouw wensen en noden aansluit.
  • Naast sport/beweging bekijken we ook de andere factoren die van invloed zijn zoals stress, voeding, slaap & ontspanning,…
  • Het is leuker en gemakkelijker vol te houden wanneer je niet alleen hoeft te trainen. Mijn mopjes krijg je er gewoon gratis bij!

 

Je hoeft mij niet zomaar op mijn woord te geloven.

Vraag eerst een GRATIS introductie sessie aan en voel zelf welk effect dit al zal hebben! 

Opties & Tarieven

Personal Training @ Basic Fit club Maldegem

Intakegesprek online + uitgebreide vragenlijst

Persoonlijke 1-op-1 training (aantal sessies 8, 12 of 18) in Basic Fit club Maldegem

Begeleiding & motivatie via mail/Whatsapp gedurende de looptijd van het traject

Wekelijkse feedback op voedingsdagboek per mail

Aantal sessies: Tarief:
8 sessies (duur max 3 maanden) € 320
12 sessies (duur max 4 maanden) € 460
18 sessies (duur max 6 maanden) € 695

Personal Training @ Home

Wil je nog efficiënter gebruik maken van je tijd? Geen tijd verliezen met verplaatsingen naar de fitness? Voor jezelf zorgen zonder op zoek te moeten gaan naar opvang voor de kinderen?  

Kies dan voor 1-op-1 training aan huis! Ik kom naar je toe en ik breng alles mee wat we nodig hebben voor een geslaagde training! Het enige dat jij moet doen is een plekje binnen of buiten voorzien en de deur voor mij open doen! 

Wat zit er inbegrepen? 

Intakegesprek online met uitgebreide vragenlijst 

Persoonlijke 1-op-1 training (aantal sessies 8, 12 of 18) bij jou thuis, op het werk, ...

Begeleiding & motivatie via mail/Whatsapp gedurende de looptijd van het traject

Wekelijkse feedback op voedingsdagboek per mail

Extra leefstijladvies & tips

 

Bovenop de onderstaande tarieven komt er een verplaatsingskost van €0,35 per km voor afstanden groter dan 10km. (De afstand wordt gerekend vanaf mijn locatie in Jabbeke of vanaf Basic Fit club Maldegem, de dichtste afstand wordt in rekening gebracht.) 

Aantal sessies: Tarief:
8 sessies (duur max 3 maanden) € 625
12 sessies (duur max 4 maanden) € 945
18 sessies (duur max 6 maanden) € 1375

Hybride coaching

The best of both worlds!

Ook hier starten we altijd met een uitgebreid intakegesprek online. Daarna is er een persoonlijke 1-op-1 training, telkens bij de opstart van een nieuw schema, zodat je de oefeningen correct uitvoert. Hier kan je ook al je vragen stellen zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan op de momenten die jou het beste passen. Tussendoor plannen we wekelijks een coaching call van 30 minuten in om je progressie te bekijken en eventuele kleine aanpassingen aan het schema te doen. 

Aantal sessies: Tarief:
1 LIVE + 3 online sessies € 150
2 LIVE + 6 online sessies € 280
3 LIVE + 9 online sessies € 420

Online coaching

Jij hebt al een goede dosis motivatie? Daarnaast heb je ook een goede basiskennis van spiergroepen en de gebruikte oefeningen? Dan is online coaching perfect voor jou! 

We starten met een online intakesessie met een uitgebreide vragenlijst die je vooraf dient in te vullen. Op basis daarvan maak ik een trainingsschema dat gericht is op maximaal resultaat én toch haalbaar is. In de eerste sessie overlopen we het volledige schema en is er de mogelijkheid om vragen te stellen of meer uitleg te krijgen. De tweede sessie vindt plaats na 1 week om zo snel mogelijk te kunnen inspelen op vragen of uitdagingen. De planning van de tussentijdse sessies is afhankelijk van de looptijd van het traject. Op het einde is er dan nog een afsluitende sessie met evaluatie. 

De online sessies verlopen via Google Meet en duren 30 tot maximaal 60 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die je hebt. 

Aantal sessies: Tarief:
4 sessies: looptijd 6 weken € 140
8 sessies - looptijd 12 weken € 275
12 sessies - looptijd 6 maanden € 400

Je hebt nu twee keuzes: 

1. Je gaat er nog eens over nadenken of het nog wel eens zelf proberen en je sluit deze pagina. Binnen 3 maanden is alles nog precies hetzelfde en heb je spijt dat je niet gestart bent. Geen enkel probleem, ook dat is een keuze en dan ontvang ik je graag binnen 3 maanden hier terug.  

2. Je drukt op de knop hieronder en vraagt een gratis introductie sessie aan waarbij je niets te verliezen hebt. Die sessie bevalt je zo goed dat je een traject van 12 sessies opstart en binnen 3 maanden ben je zowel mentaal als fysiek onherkenbaar. 

Bij welke groep wil jij horen??

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe weet ik welke formule ik moet kiezen?

Wat is het BONUSSYSTEEM?

Kan ik in termijnen betalen?