De eerste ronde van deze gloednieuwe cursus start op 1 oktober 2022!

Om dit te vieren is er een speciale introductieprijs van € 77 voor de eerste 25 snelle beslissers!

Wil jij leren hoe je jouw gezondheid verbetert met voeding en wil je daarvoor starten op de meest logische plek: in de supermarkt? Wees er dan snel bij, voor de prijs omhoog gaat. 

 

 

Je weet eigenlijk echt wel hoe belangrijk gezonde voeding is en maakt regelmatig plannen om gezonder te gaan eten. Maar jouw druk leven komt daar telkens roet in het eten gooien! Na het werk ga je snel (en met een lege maag) naar de supermarkt, waar je volledig onvoorbereid en inspiratieloos probeert te bedenken wat je vanavond gaat koken terwijl de kant-en-klare maaltijden jou verleiden met hun mooie verpakkingen. 

Je betrapt jezelf er af en toe op dat je steeds MORGEN wel zal beginnen. Een gebrek aan kennis over gezonde voeding en het ontbreken van de juiste voorbereiding zorgen ervoor dat morgen helaas niet dichterbij komt. 

Dagelijks vraag je je af wat je vandaag weer op tafel moet toveren. Bij gebrek aan inspiratie, kies je voor een snelle en makkelijke hap.

 

Voel je je vaak moe of heb je niet genoeg energie om al jouw taken te kunnen afwerken? Heb je regelmatig last van kleine kwaaltjes zoals hoofd- of buikpijn? Of is slapen eerder problematisch voor jou? Het zijn allemaal manieren waarop jouw lichaam je een teken geeft dat je beter voor jezelf moet zorgen. 


Stel je voor dat je morgen helemaal uitgerust wakker wordt na een zalige nacht slapen en dat je vol energie aan je dag kan beginnen. Je voelt je fit en dat straal je ook uit. Ook je hoofdpijn is weg en je kan je beter en langer concentreren op je werk. Je hebt ervoor gezorgd dat je voorbereid bent om dagelijks gezond te eten, ook als je langer moet werken of in de file hebt gestaan. 

Hoe geweldig zou het zijn als je boodschappen kon doen zonder stress, snel en makkelijk omdat jij weet waar je moet op letten? Nooit meer op het moment zelf en met een lege maag improviseren wat je vandaag gaat klaarmaken. Jij loopt niet meer in de val van de voedingsindustrie! 

Hoe geweldig zou het zijn om tijd én geld te besparen terwijl je zorg draagt voor jouw meest waardevolle instrument: je lichaam? 

 

Dat kan allemaal met deze online cursus ‘Gezond kopen = gezond eten’. 

 • Een online cursus die je kan volgen waar en wanneer jij wil, ideaal voor wie een druk leven heeft;
 • Leer zelf de tricks aan de hand van korte video’s;
 • Zet om in de praktijk met een handig werkboek en opdrachten;
 • Besloten Instagram community om elkaar te helpen, tips te delen, samen successen te vieren of elkaar door een moeilijk moment te trekken; 
 • Maandelijkse Q&A sessie om bijkomende vragen beantwoord te krijgen.

Ik weet dat al deze informatie veel meer waard is, maar omdat dit een eerste ronde is heb ik een speciale introductieprijs bedacht voor de eerste 25 mensen die zich inschrijven. Ben jij één van die 25 geluksvogels, dan kan jij deze online cursus volgen voor slechts €77 ipv €97! Wees er dus snel bij! 

 

 

Wanneer jij de kennis en tools uit de cursus gaat toepassen in je leven zal je al snel merken:

 • dat je beter uitgerust bent en meer energie hebt;
 • dat jij zonder moeite een gezonde maaltijd op tafel zet;
 • dat je geen/veel minder last hebt van kleine kwaaltjes en pijntjes zoals hoofd- en buikpijn;
 • dat je zonder moeite de verleidingen in de supermarkt kan herkennen en weerstaan;
 • dat hierdoor ook andere dingen in je leven (slaap, werk, sociaal leven,...) vlotter zullen verlopen.

Gezond eten zal een gewoonte worden zoals je tanden poetsen en met de fiets rijden. Na 3 maanden hoeft er niet meer over na te denken en is het een onderdeel van je dagelijks leven. 

Waarschuwing: Tijdens deze cursus zal ook je mindset veranderen. Je zal jezelf op de eerste plaats gaan zetten en beter voor jezelf gaan zorgen. Dit kan in het begin een beetje vreemd zijn voor jouw omgeving. Uiteindelijk zullen ook zij zien dat je opnieuw vol energie door het leven gaat en zullen ze zich afvragen hoe jij dit hebt gedaan. Je wordt een bron van inspiratie voor anderen die hier ook moeite mee hebben, wees klaar om die rol te vervullen. 

 

Wat leer je in de cursus? 

 • Het belang van voeding voor je gezondheid
 • Switch je mindset 
 • De huidige situatie inschatten en je startpunt bepalen
 • Doelen stellen en gemotiveerd blijven
 • Basis voedingsleer
 • Voorbereiding op je supermarktbezoek
 • Naar de supermarkt: tips & tricks
 • Terug thuis, wat nu? 
 • Speciale bonusmodules! 

 

Dit alles krijg je in de vorm van korte video’s die je op eigen tempo kan bekijken, op het moment dat jou het beste past. Het werkboek kan je gebruiken om de opdrachten te maken en jouw vorderingen bij te houden. 

 

 

Je hebt waarschijnlijk ooit al wel geprobeerd om gezonder te eten. Toen is dat misschien wel eventjes gelukt, maar het was geen blijvend succes want anders was je nu niet hier. 

Het verschil met andere cursussen of methodes is dat ik in deze cursus geen standaard adviezen geef omdat ik niet geloof dat er 1 methode is die voor iedereen werkt. Als het zo makkelijk zou zijn, dan zouden er niet zoveel gezondheidsproblemen zijn en zouden we met z’n allen heerlijk gezond eten en allemaal gezond zijn. 

In deze cursus geef ik jou de basiskennis over voeding en de tools om zelf aan de slag te gaan om de manier te vinden die voor jou werkt. Met mijn achtergrond als coach wil ik eerst de focus leggen op je mindset, zodat je een sterke fundering hebt om verder te bouwen aan jouw ideale leefstijl. Nadien combineren we de theorie over voeding met praktijktips voor thuis én voor in de supermarkt zodat jij gewapend bent tegen de valkuilen die de huidige maatschappij op jouw pad brengt. 

Kom je er zelf even niet uit? Dan is er de maandelijkse Q&A sessie waar je terecht kan met je specifieke vraag of kan je de hulp van de community inschakelen op het speciale besloten Instagram account. 

Deze cursus is niets voor jou als:

 • je graag in de slachtofferrol kruipt en wil geloven dat je hier niets aan kan veranderen;
 • je het niet erg vindt om elke avond uitgeput op de bank te hangen;
 • de signalen die jouw lichaam je geeft jou niet bezorgd maken;
 • je omgeving er al vrede mee heeft genomen dat jij nooit energie hebt om erbij te zijn. 

Deze cursus is absoluut wel iets voor jou als:

 • jij terug vol plezier en energie door het leven wil gaan;
 • je klaar bent om zelf actie te nemen;
 • je moeiteloos gezonde maaltijden op tafel wil zetten;
 • je beseft dat je maar 1 lichaam hebt en hier goed voor moet zorgen;
 • je wil weten wat je eet en hoe je jouw lichaam goed kan voeden.

 

De cursus bestaat uit korte video’s die online te volgen zijn.. Hierdoor kan je de cursus makkelijk volgen waar en wanneer jij dat wil. Je kan de modules op volgorde kijken en telkens bij elke module de opdracht doen of je kijkt eerst de modules die jou het meeste aanspreken en haalt daar de grootste tips uit om alvast aan de slag te gaan. Elke manier die voor jou werkt, is goed. 

Bij de cursus hoort ook een werkboek: hierin kan je zelf aan de slag gaan met de opdrachten. 

Je kan deelnemen aan de 3 live sessies met Q&A. Deze gaan maandelijks door op dinsdagavond op 4 oktober, 15 november en 13 december, telkens van 19u tot 20u. Hiervoor kan je vooraf vragen insturen en als er voldoende tijd over is kan je ook tijdens de sessie nog een vraag insturen. 

Daarnaast is er ook de hulp van de community die je kan inroepen of waar je zelf je tips en successen kan delen. 

3 REDENEN WAAROM JE NU MOET MEEDOEN

1. Omdat dit de eerste ronde is van deze gloednieuwe online cursus, kunnen de eerste 25 snelle beslissers profiteren van een speciale introductieprijs! Waarom zou je meer betalen? 

2. Omdat we de eerste 3 maanden starten met een maandelijkse live sessie met Q&A. Hier krijg jij de kans om jouw specifieke vraag te stellen en een persoonlijk antwoord te krijgen. 

3. Omdat je al lang genoeg hebt uitgesteld naar morgen, volgende week of na de feestdagen! Als je op 1 oktober start, dan ga jij deze keer wel het nieuwe jaar in met een nieuwe en gezonde gewoonte. Je weet dat het niet makkelijker zal worden door te wachten, dus wat wil jij binnen 3 maanden denken? 

Veelgestelde vragen:

 

V: Wanneer start de cursus? 
A: De cursus start op 1 oktober 2022. Vanaf die dag heb jij toegang tot alle modules, werkboeken en opdrachten. Geen wekelijkse drop of wachten tot er een nieuwe module vrijkomt, jij bepaalt zelf het tempo. 

V: Ik heb weinig tijd, hoe kan ik deze cursus er nog bij nemen? 
A: Doordat het geheel opgesplitst werd in leuke, korte video's kan je deze cursus gemakkelijk volgen, zelfs als heb je maar 15 minuten per dag vrij. En het fantastische is dat deze cursus jou juist tijd gaat opleveren! Je verliest geen tijd meer met nadenken wat je vanavond gaat koken, verliest geen tijd meer in de supermarkt en doordat je meer energie hebt, krijg je ook meer gedaan binnen dezelfde tijd! 

V: Wanneer gaan de livesessies door? 
A: De livesessies gaan door op dinsdag 4 oktober, dinsdag 15 november en dinsdag 13 december, telkens van 19u tot 20u. 

V: Hoeveel kost de cursus? 
A: Tijdens de introductiefase van de eerste cursusronde kan je voor slechts € 77 (excl btw) aan deze fantastische cursus deelnemen. Tenminste, als jij bij de eerste 25 deelnemers hoort! Daarna verhoogt de prijs van de cursus voor deze ronde sowieso naar € 97. 

 

NIET TEVREDEN? GELD TERUG

Omdat ik zo overtuigd ben van de waarde van deze cursus en jou echt de kans wil geven om dit zonder risico aan te kopen en jouw leven te veranderen, geef ik een ‘Niet goed-geld terug garantie’. Als jij binnen de 14 dagen laat weten dat de cursus niet is wat jij ervan verwacht had, dan krijg jij gewoon je gemaakte investering terug.