Leefstijlanalyse

Wil je een gezondere leefstijl maar weet je niet precies waar te beginnen? 

Een gezonde leefstijl gaat over meer dan een paar keer naar de sportclub gaan of zo nu en dan een extra blaadje sla op jouw bord leggen. Bij Back to Nature Coaching gaat het over een combinatie van deze 5 pijlers:
- Mindset
- Omgeving

- Voeding

-Beweging

- Slaap

 

Dit kan overweldigend zijn en wanneer je niet weet waar te beginnen, is de kans dat je ook echt begint veel kleiner. Daarom bieden wij jou een leefstijlanalyse aan.

Na deze analyse weet je perfect hoe jouw leefstijl er op dit moment uit ziet:
- Wat zijn de zwakke plekken die (dringend) moeten aangepakt worden?
- Op welke vlakken ben je al goed op weg en hoe kunnen we dit nog optimaliseren? 
- Wat zou voor jou de ideale situatie zijn?

Je kan er dan voor kiezen om zelf aan de slag te gaan of onder begeleiding in een traject verder te gaan. 

Hoe gaan we te werk?

De leefstijlanalyse gebeurt steeds online en in 2 sessies. 
Sessie 1: Voorafgaand invullen van een digitale vragenlijst en bespreking 
Sessie 2: Analyse en actieplan

Na aankoop ontvang je een e-mail met daarin een digitale vragenlijst. De kwaliteit van de antwoorden beïnvloedt de kwaliteit van de analyse, dus neem voldoende tijd om de vragen rustig te beantwoorden en hier al zoveel mogelijk informatie mee te geven.  

Na het versturen van de digitale vragenlijst, ontvang je een mail met daarin een link naar de agenda. Hier kan je een afspraak maken voor de eerste online sessie, waar we de vragenlijst gaan bespreken. Op die manier wordt voor mij alles helemaal duidelijk, zijn er geen misverstanden en is er voor jou ook nog een mogelijkheid om iets te verduidelijken. 

Met al deze info ga ik voor jou aan de slag! Afhankelijk van de drukte kan het 5 tot 7 werkdagen duren om jouw data te verwerken. Hierna ontvang je per mail een verslag met de analyse van jouw leefstijl. In deze mail krijg je ook een nieuwe link voor het maken van een afspraak voor de tweede online sessie

In die sessie bespreken we samen de analyse en krijg je de kans om hierover vragen te stellen. Ook bekijken we samen welke stappen je kan zetten en geef ik een aantal concrete tips. 

Online intake

€ 90,00

Online intake

€ 90,00

De eerste sessie is steeds een intakegesprek van 120 minuten.