Beweging

Workout @ the office

Wil jij graag wat meer en vaker bewegen, maar geraak je niet weg op het werk? Dan kom ik gewoon naar jou toe! 

Enkel voor jezelf, of samen met je collega's of medewerkers een uurtje tijd maken voor welzijn op het werk. Na de sessie heb je juist meer focus en energie om terug aan het werk te gaan! 

 

Neem contact op voor een aanbod op maat van jouw bedrijf! 

Netwerkwandelingen

 

Is het standaard netwerken net iets te stijf voor jou? Vind je niet de juiste manier om op de grote events contacten te leggen? Dan is onze netwerkwandeling ideaal voor jou! Samen met andere (toekomstige) ondernemers gaan we een wandeling maken. De ene keer is dat in de natuur, de andere keer meer centraal gelegen. Op die manier leer je nieuwe ondernemers uit de regio kennen én haal je je dagelijkse stappen doel. Aan het einde van de wandeling is er, voor wie wil, vaak ook de mogelijkheid om nog iets te eten of te drinken en uiteraard het uitwisselen van de visitekaartjes.

De volgende netwerkwandeling is gepland op woensdag 15 juni. We spreken af om 17u30 in Karmamarkt in Brugge (Langestraat) waar we eerst nog een woordje uitleg krijgen van Isabelle over haar prachtige zero waste winkel. Daarna staat er een wandeling op de Brugse Vesten op het programma. Einde is voorzien +/- 19u30 en afhankelijk van de grootte en het tempo van de groep. Graag inschrijven via mail of dm op onze social media. Hopelijk tot dan!

 

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van de komende netwerkwandelingen.